50. Sehol nincs rám ruha!

Fülöp szigetek, Ruha,
Rengeteg nagyon fontos dolgot csomagoltunk be otthon. Váltó cipők, hosszúnadrágok, térdzoknik.

A gyerekeknek mindenféle játékot amivel majd klasszul elfoglalják magukat. A valóságban elég lett volna egy papucs, egy nadrág és pár póló. Nem baj, kidobni nem fogunk semmit, de hazafele fizethetünk extra csomagdíjat. 

A második héten kiszakadt a farmerem ülepe. Majd elviszem és megvarratom gondoltam. Azóta már több dolog is került ebbe a kupacba ami arra vár, hogy valaki megvarrja. Sajna varrodát még nem találtunk a közelben.

A Zsófi viszont kitalálta, hogy sortot akar venni itt. Itt ahol a legmagasabb nő is akkora mint Albi és a csípőjük olyan széles mint a combom.

Elmentünk a nagyon szép bevásárló központba kutakodni egy kicsit és ha már ott voltunk én is megkívántam egy pár klassz ruhát. Zseniális az egész bolt. Külön női és férfi részleg, szuper ruhák és van XXL részleg! Mindenhol áll egy eladó aki megkérdezi, hogy tud-e segíteni. Persze ha hozzászólsz kiderül, hogy nem tud, de mindig megkérdezik és én mindig bedőlök nekik. 

Nos, mondtam a kiszemelt eladónak, hogy erre a felsőtestre szeretnék egy egyszerű fehér pólót. Látszódott a rémület a szemébe, mert rögtön hívott valakit, akivel megsaccolták a méretem. Aranyosak! Jóval kisebbnek láttak a valóságnál. Hoztak vagy öt pólót, a legnagyobb az Emil mérete volt. De át kisértek az XXL osztályra, ahol valóban nagy ruhák vannak kirakva. Akkora ingek, hogy vitorlának is jó. Jó a szabásuk és a színük is. Remek lesz! Az egyetlen probléma, hogy minden műszálas. De annyira, hogy a napon tuti rám olvadna.  Aztán találtam egy fehér pólót. Gyönyörű fehér, óriási méretben. De tényleg akkora volt mint egy teherautó ponyva. Mondja az eladó, hogy próbáljam fel. Rámosolyogtam és mondtam, hogy ez JÓ!!

Aztán felpróbáltam. A nyakán alig ment át a fejem. Viszont fantasztikusan feszült a mellkasomon. Így is mindenki lefotóz, de abban a pólóban díjat is nyertem volna. Rövidnadrág ügyben nem is próbálkozom.

Zsófi viszont talált egy nagyon bájos csípő sortot.

A lényeg, hogy ne üljön és guggoljon benne. Szóval nagyon kell vigyáznunk a cuccainkra, ha normálisan akarunk kinézni hazafelé!

40. Kell valami rendszert kialakítani

40. Kell valami rendszert kialakítani

Szeretek rendszerben létezni. Ezért kitaláltam, hogy heti három alkalommal étterembe megyünk enni. Nagyon jó nyelv gyakorlás és lehetőségünk nyílik megismerni a helyi gasztronómiai életet. Mindig más választ kajáldát, így a gyerekeknek is van beleszólásuk. Annyi a...